lördag 12 oktober 2013

Strålande förvaring!


Hämtade idag ut en ny fantastisk förvaringsgrej som kom med avi. Otroligt stor och rymlig.

Kan inte bestämma mig om jag ska ha smycken i den eller hårnålar och sånt. Jag tror jag ska samla till en till så att jag slipper välja antingen eller.


Älskar förvaring!

19 kommentarer:

  1. Chokladmässa var rolig, men det var roligare när den var på Nordiska. Den kändes mindre och det var dyrare att gå in. Vi tog en hamburgare som var knappt ljumen och bränd, dit går vi inte några flera gånger. Hade jag inte varit så hungrig skulle jag ha klagat. Tycker att det är konstigt att de som steker hamburgarna inte har mera integritet än så, de kunde ju ha stekt nya, för de måste ha sett att de var ordentligt brända i kanterna.

    Snygg lådinsatts, du får nog försöka samla till en till, för jag tror inte du kan välja, det är för svårt : )
    Om du vill ha lite mönster i botten kan du sätta en bit tapet odyl på undersidan eller i lådbotten med mönstret uppåt. Går att förnya hur mycket som helst.

    Kram
    Zazza

    SvaraRadera
  2. Vad gör man där då? Äter choklad? Det måste ju bli mättat efter ett kort tag. Alltså jag skulle spy efter en stund om jag bara testade och testade. Eller vad gör man?

    Kram

    SvaraRadera
  3. Visst provsmakar man, men jag har varit där så många gånger, tror att det är 12:e året, så jag provsmakar inte lika mycket längre, utan tar bara lite. Jag går några varv, pratar med säljarna tittar på demonstrationer och tar det lugnt, har inte bråttom alls.
    Sen är jag där ganska länge också, inte bara 1 eller 2 tim, utan i 3-5 tim och då blir man hungrig, för jag vill inte äta mig mätt på choklad, för då skulle jag inte må bra. Dessutom finns det inte bara choklad, utan även marsipan och lakrits. Även alkohol om så vill. När det var på Nordiska gick jag även och tittade på deras utställning som de hade 1 tr upp. Nu var det Hem & Villa mässa i samma mässhall, så då gick jag dit och tittade på vad de hade. Så jag tar tid på mig.

    Kram
    Zazza

    SvaraRadera
  4. Men är det för jobbet eller nåt?

    SvaraRadera
  5. Nej, det är bara för mig egen skull. Utav chokladen som jag köper gör jag egna praliner och bjuder på eller ger bort. På julaftonen ställer jag fram egenhändigt gjort godis med choklad som jag har köpt där och det blir så gott. Också blir det lite kladdkakor på vägen.

    Kram
    Zazza

    SvaraRadera
  6. Det låter ju fantastiskt! Måste kolla in det något år. Är alla välkomna eller är det bara inbjudna?

    SvaraRadera
  7. Alla är välkomna. Från liten till stor. Eftersom kvalitén är så bra, blir också godis och kakor därefter. Köper inte längre blockchoklad eller annat krafs. Använder den mörka chokladen och gör varm choklad av, tillsätter lite vanlijsocker. Den blir inte alls så söt som typ o´boy mm och är klart mycket godare. Prövade en gång att göra varm choklad av den ljusa chokladen och det blev inte gott, rent av äckligt.

    Om du gillar choklad tycker jag att du ska försöka ta dig dit. Eftersom det är mässpriser så blir det billigare, även om man betalar inträde. 1 kg mörk choklad kostar ca 150:-. Jag handlar alltid på Femtorp (de har precis öppnat en webbshop som man kan handla ifrån).

    Kram
    Zazza

    SvaraRadera
  8. Underbart! Fast man får vänta ett år till nästa mässa va?
    Jag är bortrest just nu dessutom med världens sämsta connection.

    Kram

    SvaraRadera
  9. Tyvärr ja, om du inte åker till Göteborg. Annars är det varje år i början på oktober.

    Hoppas att du har det trevligt, var du än är. Tråkigt med dålig mottagning, hoppas att du överlever och inte blir för tokig.
    Håller hantverkarna på med badrummet nu?

    Jag har äntligen lyckats klicka hem grytan idag : ) Nu är det bara att vänta och se när den kommer hem. Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge.

    Kram
    Zazza

    SvaraRadera
  10. GRATULERAR TILL GRYTAN!! Yippee! En så dyr och fin grej är verkligen ett välkommet tillskott. Hemskt nöjd med min och hoppas du blir detsamma med din.

    Jag är på Maldiverna. Njuter för fullt men blogga, det är liksom för mycket för nätet.
    Hantverkarna får hålla på i två veckor innan vi kommer hem. Då är grovgörat klart. På söndag har vi varit borta en vecka redan.

    Kram

    SvaraRadera
  11. Gud va skönt, Hoppas att du har fint väder och massor av solsken. Har hört att det ska vara fint snorkelvatten där med massor av vackra fiskar. Ligger du och pöser på stranden eller gör du annat också?

    Vad skönt det måste vara att komma hem sen och se att det värsta är gjort medans du har behövt lyfta ett finger.

    Kram
    Zazza

    SvaraRadera
  12. Jag är otroligt solskygg. Snorkla är det enda vi gör. Det är fantastiskt. Har träffat på lite sköldpaddor som ville leka med oss.
    Vädret har dock wobblat.
    Hur är det med dig annars? Finns det nåt nytt kul att samla till i shoppen?

    SvaraRadera
  13. Lika bra det, solen gör att man blir äldre och att ligga på stranden och pressa är bara jobbigt.
    Vilken av alla öarna bor ni på? Har ni åkt ut till de andra öarna?

    Just nu har vi fint höstväder, så jag mår bra. Träden är jättevackra i sina nya höstkläder. Är i full gång att planera min stora dag som närmar sig med stormsteg. Jag hoppas att jag hinner bli klar med renoveringen av toan.

    Tycker att det är rätt så tråkiga saker som har kommit, vet inte vad man ska med en kökshandduk gjord av 100% bomull, den blir ju smackblöt på en gång, möjligtvis kan man använda den till brödduk. Dessutom har de höjt kursen på MH-valutan, disktrasan höjde de med 50%, lite väl mycket tycker jag. De har en rolig kaffekanna, men där stannar det, har ingen användning för den. Muffinsformarna och köttbuljongen försvann väldigt snabbt. tjallesale fick grytan idag och den sista tar nog jjord61gubbe. Får se om de lägger ut något nytt i den högre prisklassen.

    Kram
    Zazza

    SvaraRadera
  14. Jag klev ur i rättan tid alltså.
    Vi är på Eriyadu. Har inte varit på andra öar under trippen men under andra resor.
    Fyller du år snart? Vad fyller du? Spännande mao!

    Kram

    SvaraRadera
  15. Det gjorde du nog, lite tråkig sorti bara. En har erkänt på MH att hon fuskade, men tyckte inte att det var så mycket att orda om.

    Så du har varit där flera gånger, åker du dit ofta? Jag har inte varit längre söder ut än till Grekland, för en evighet sedan.

    Jo jag är en sådan där läskig skorpion och har snart levt ett halvt sekel ; ) Det är en dryg vecka kvar innan jag passerar strecket. Håller på och planerar som bäst vad jag ska bjuda på, jag vill ju inte stå i köket hela dagen och sedan inte orka ta hand om mina gäster. Har ju tyvärr inte så mycket i plånboken, så det måste bli gott men billigt. Om jag hade haft råd skulle jag ha någon typ av catering, men så blir det inte.

    Kram
    Zazza

    SvaraRadera
  16. Ingen big deal? Vad är då poängen. Vilka puckon. Får hon ändå vara kvar? Det är ett under. Men oss hotar de.
    Nej fy, jag har inget kvar där att göra.
    Det är tredje gången för mig här. Vi reser väldigt mycket.

    HA DEN STORA ÄRAN I FÖRSKOTT, MIN VÄN!

    Kram

    SvaraRadera
  17. Hon är tyvärr kvar, vet inte om MH har läst hennes inlägg om att hon tyckte att det var ju i princip något som alla gör innan man läser reglerna (typ ungdomligt oförstånd). Skjut först, fråga sedan. Det är flera som är arga på henne och en skrev att hon struntade fullständigt i vad hon skriver och att hon inte skulle komma med en massa smiles. Jag svarar aldrig på hennes frågor eller tips och kommentera inte henne om hon gör det på mina inlägg. Hon är skämd luft för mig och jag behandlar henne därefter. Så du är inte bortglömd : )

    Åhh vad trevligt, lite avis på dig : ) För mig blir det inte så mycket resande som jag skulle vilja. Förra året bodde på en bondgård eller rättare sagt ett säteri. Annorlunda, men trevligt.

    Tackar, tackar, sitter och niger.

    Kram
    Zazza

    SvaraRadera
  18. Hoppas att ni har det riktigt skönt : )

    Har roat mig med att kika runt lite och såg presentkorten och kom på ett litet förslag till dig, att lägga ut en en matta, t ex ett rött hjärta, och när man står på den så är man i skriande behov av en kram. En kul idé bara (ibland kanske man inte är så pratsugen och vill säga vad man vill).

    Kram
    Zazza

    SvaraRadera
  19. Gratulerar på födelsedagen nu när jag åter är hemma och har internet. Det var minst sagt jobbigt att inte ha nät! Hoppas det blev allt du drömde om och därtill!

    Vilket nickname är det på den personen? Är det någon av dem jag känner till?

    Kram

    SvaraRadera