fredag 12 april 2013

LED-tejp


Idag hittade vi det jag har googlat om i månader nu. Dvs LED-tejpsljus i RGB. Vi köpte 50 meter! Påsen till vänster innehåller LED-tejpen och till höger är adaptrarna + fjärrkontrollerna.


Här ska inredas så fort vi kommer hem. LED-stripes kostar sjukt mycket i Sverige. En rulle på 5 meter kostar ca 1.500-1.800 om det är 60 lampor per meter och det är ju så sjukt, onormalt dyrt. Färre vill vi inte ha heller för de som är 30 lampor per meter, får en distinkt skillnad på ljus. Man ser avståndet mellan lampa och lampa.
Låt oss säga att du ska LED-lighta runt sängen. Bara det är ju 7,60m.
Här i Thailand hittade vi dem alltså på Pantip Plaza och lyckades pruta varje rulle på 5 meter till ca 225:- st inklusive adapter och fjärrkontroll per rulle. Vi hade säkert kunnat pruta mer om vi inte redan hade tyckt att det var ett superkap!
led lights strips led component led tape tejp självhäftande billigt bra pris lamptejp färger rgb color light

strip strips led self inomhus indoor utomhus outdoor 100.000 timmar hours remote fjärrkontroll control
Det är såna effekter som på bilden vi är ute efter i vårt hem. Biografens golv, walk-in closetens hyllplan, sänggaveln etc. Pga att det är RGB, blir det ju också exakt den färgen man önskar för tillfället. Fjärrkontrollen har 16 förbestämda färgval. Har man disco hemma, kan man välja att strobba ljuset till exempel. ;)
adapter, reconnectable vattentät waterproof självhäftande energisparande low energi watt 240 220
Lätt prisvärt här. Om du är ute efter LED-tejp till bra priser, köper du dem i Thailand eller beställer från Kina. Man får Sverigeanpassad adapter också om man säger till. De byter bara ut dem åt dig till den Watt ditt land har.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar